+(31) 578 23 45 67

Beschrijving

Griekenland is een land met een rijke geschiedenis en cultuur, en is een populaire toeristische bestemming voor mensen die op zoek zijn naar zon, zee en historische bezienswaardigheden. Hier zijn enkele van de meest bekende toeristische attracties in Griekenland:

Athene: de hoofdstad van Griekenland, bekend om haar historische bezienswaardigheden, zoals de Akropolis, de Parthenon en het Nationaal Archeologisch Museum.

De Egeïsche kust: een prachtige kustlijn met pittoreske eilanden, zoals Santorini, Mykonos en Naxos.

Delphi: een antieke stad die ooit bekend stond als het centrum van de religie en de orakelcultus van de Grieken.

Meteora: een unieke rotsformatie met monastieke gemeenschappen en prachtige uitzichten.

De Peloponnesos: een schiereiland met antieke steden, zoals Olympia, het geboorteplaats van de moderne Olympische Spelen.

Het eiland Kreta: het grootste eiland van Griekenland, bekend om haar prachtige stranden, grotten en de Minoische beschaving.

Thessaloniki: de tweede grootste stad van Griekenland, bekend om haar mix van historische en moderne architectuur, zoals de Paleis van Galerius en de Modeme Kunstgalerij.

De Ionische eilanden: een groep eilanden met prachtige stranden en helderblauw water, zoals Zakynthos, Kefalonia en Ithaka.

Naast deze bezienswaardigheden biedt Griekenland ook vele festivals en evenementen, waaronder het Athens & Epidaurus Festival, het Santorini Jazz Festival en het Nafplion Festival.

Of je nu op zoek bent naar cultuur, natuur of gewoon lekker wilt ontspannen, Griekenland biedt iets voor iedereen. Dus plan nu je volgende reis naar dit prachtige land vol geschiedenis en cultuur.

Fotogalerij

Ontdek onze (rond)reizen

Kretenzische Kustlijn
Paralos Venus Suites, Analipsi, Griekenland
10 dagen
0 /5
 1.749
Meer info
Koester Kos
Kosea Boutique Hotel, Vasileos Georgiou V', Kos, Griekenland
8 dagen
0 /5
 749
Meer info
Zon & kliffen
Lesante Cape Resort & Villas - The Leading Hotels of the World, Akrotiri, Griekenland
8 dagen
0 /5
 2.549
Meer info
Egeische Euforie
Acroterra Rosa Luxury Suites & Spa, Akrotiri, Griekenland
8 dagen
0 /5
 1.649
Meer info

Login