+(31) 578 23 45 67

Griekenland –
Relaxed Rhodos

 1.749
Aantal dagen
8 dagen
Type reis

Highlights

  • Inclusief retourvlucht vanaf Eindhoven Airport
  • Inclusief huurauto (categorie small - standaard)
  • Inclusief verblijf in het luxe hotel Esperos Village Blue & Spa
  • Verblijf in de Country Style Kamer inclusief goed ontbijt met uitzicht op zee
  • Privé zwembad
  • Adults only

Over uw reis

Welkom bij uw reis naar het prachtige eiland Rhodos! Vanaf Eindhoven Airport vliegt u naar Diagoras Airport, waar u uw avontuur begint. Bij aankomst op de luchthaven kunt u terecht bij de Airport Office om uw huurauto op te halen. Dit is de perfecte manier om het eiland op uw eigen tempo te verkennen.

Uw verblijf van 7 nachten in Faliraki zal plaatsvinden in het prachtige Esperos Village Blue & Spa - Adults only hotel. Dit hotel biedt u een onvergetelijke ervaring met luxe en faciliteiten die speciaal zijn ontworpen voor volwassenen. Het hotel beschikt onder andere over meerdere zwembaden, een uitstekend restaurant en een prachtige spa waar u helemaal tot rust kunt komen.

Tijdens uw verblijf kunt u genieten van verschillende bezienswaardigheden op het eiland. U kunt bijvoorbeeld een bezoek brengen aan de Mandraki Windmills, een beroemd beeldmerk van Rhodos. Ook het historische centrum van Rhodos, de oude stad, is zeker een bezoek waard. Hier vindt u prachtige middeleeuwse architectuur en gezellige steegjes vol winkeltjes en restaurants.

Een andere geweldige bezienswaardigheid is Seven Springs, een prachtige natuurlijke oase in het hart van het eiland. Hier kunt u wandelen door de prachtige bossen en genieten van het kristalheldere water dat uit de bronnen komt. Kallithea Springs is ook een populaire attractie, waar u kunt ontspannen in de thermale baden en de indrukwekkende architectuur kunt bewonderen.

Verder kunt u een bezoek brengen aan de jachthaven van Mandraki, waar u kunt genieten van het uitzicht op de pittoreske boten en de iconische standbeelden van herten en de dieren van de zee. Tot slot is het Paleis van de Grootmeester van de Ridders van Rhodos een indrukwekkend kasteel dat u niet mag missen tijdens uw verblijf.

Na een onvergetelijk verblijf in Esperos Village Blue & Spa - Adults only, levert u uw huurauto weer in bij de Airport Office op de luchthaven van Rhodos. Vanaf hier reist u terug naar huis met het vliegtuig, via Diagoras Airport en uiteindelijk terug naar uw thuislocatie in Eindhoven. Wij hopen dat u heeft genoten van uw Rhodos avontuur en dat u er nog lang met veel plezier aan terug zult denken.

 1.749
Uniek! Bij Grandeur Travel kunt u zelf uw reis volledig aanpassen naar uw eigen voorkeur. Bijvoorbeeld een  andere vliegmaatschappij of een ander hotel. Of misschien een prachtige excursie toevoegen? Beleef het zelf en stel uw (rond)reis samen. 
Wanneer er op de door u gekozen datum geen beschikbaarheid is wordt er in uw reisplan automatisch een passend alternatief aangeboden. 
Komt u er niet uit? Wij helpen u graag!

Locatie

Wellicht ook interresant voor u?

Log in