+(31) 578 23 45 67

Beschrijving

Duitsland is een veelzijdig land, doordrenkt van geschiedenis, cultuur en moderne attracties. Hieronder vindt u enkele van de meest populaire toeristische bestemmingen die Duitsland te bieden heeft.

Berlijn: Als hoofdstad van Duitsland staat Berlijn bekend om zijn rijke verleden en moderne architectuur. Bezoek iconische bezienswaardigheden zoals de Brandenburger Tor, Checkpoint Charlie en het imposante Reichstaggebouw.

Neuschwanstein Kasteel: Dit prachtige kasteel in Beieren dient als het inspirerende model voor het beroemde Disney-kasteel. Omringd door adembenemende berglandschappen, trekt het kasteel jaarlijks talloze toeristen aan.

Beieren: Deze regio staat bekend om zijn biertradities, pretparken en natuurlijke schoonheid. Verken steden als München, Neurenberg en Augsburg en proef de rijke cultuur en geschiedenis van deze regio.

Heidelberg: Als pittoreske universiteitsstad biedt Heidelberg een betoverend oud centrum en een indrukwekkend kasteel dat het decor vormt voor een onvergetelijke ervaring.

De Rijn: De Rijn is een van de meest geliefde toeristische bestemmingen in Duitsland, dankzij de adembenemende uitzichten en historische steden die langs de rivier liggen.

Duitsland is een veelzijdig land met een overvloed aan verrassende bezienswaardigheden en unieke ervaringen. Het is een must-visit voor toeristen die geïnteresseerd zijn in geschiedenis, cultuur en natuur.

Fotogalerij

Ontdek onze reizen & hotels

Stijlvolle Kerstpracht in Dresden - Luxe Hotel, Kerstmarkt & Galaconcert
INNSiDE by Meliá Dresden, Salzgasse, Dresden, Duitsland
3 dagen
0 /5
 0
Meer info
Duitsland -<br>Stedelijke Schatten
INNSiDE by Meliá Dresden, Salzgasse, Dresden, Duitsland
7 dagen
0 /5
 499
Meer info

Log in