+(31) 578 23 45 67

Beschrijving

Duitsland is een veelzijdig land vol historie, cultuur en moderne attracties. Hieronder staan enkele van de meest populaire toeristische bestemmingen in Duitsland.

Berlijn: Berlijn is de hoofdstad van Duitsland en bekend om zijn verleden en moderne architectuur. Bezoek bezienswaardigheden zoals de Brandenburger Tor, Checkpoint Charlie en het Reichstaggebouw.

Neuschwanstein Kasteel: Dit prachtige kasteel in de Beieren is het model voor het beroemde Disney-kasteel. Het is omringd door spectaculaire berglandschappen en is een populaire bestemming voor toeristen.

Beieren: Beieren is een regio in Duitsland bekend om zijn bier, pretparken en natuur. Bezoek de plaatsen München, Nuremberg en Augsburg voor een smaak van de rijke cultuur en geschiedenis van de regio.

Heidelberg: Heidelberg is een charmante universiteitsstad met een prachtig oud centrum en een indrukwekkend kasteel.

De Rijn: De Rijn is een van de meest populaire toeristische bestemmingen in Duitsland, bekend om zijn schitterende uitzichten en historische steden.

Duitsland is een veelzijdig land vol verrassende bezienswaardigheden en ervaringen. Het is een must-visit voor toeristen die geïnteresseerd zijn in geschiedenis, cultuur en natuur.

Fotogalerij

Ontdek onze (rond)reizen

Stedelijke Schatten
INNSiDE by Meliá Dresden, Salzgasse, Dresden, Duitsland
7 dagen
0 /5
 499
Meer info

Login