+(31) 578 23 45 67

Canarische Eilanden –
Tenerife Delight

 2.049
Aantal dagen
8 dagen

Highlights

  • Inclusief retourvlucht van Amsterdam Schiphol
  • Inclusief huurauto (categorie standaard - small)
  • Verblijf in het luxe vijfsterren Gran Melia Palacio de Isora
  • Verblijf in Deluxe tweepersoonskamer inclusief fantastisch ontbijt
  • Genieten van de beste gastronomie die het eiland te bieden heeft

Over uw reis

Uw reis begint op Amsterdam Schiphol, waar u met het vliegtuig naar het zonovergoten eiland Tenerife vliegt. Uw vlucht brengt u naar de luchthaven Tenerife South, waar u uw huurauto in ontvangst kunt nemen. Met uw huurauto vertrekt u naar uw hotel. De reistijd naar Gran Melia Palacio de Isora is ongeveer 30-45 minuten, afhankelijk van de verkeerssituatie.

Gedurende uw verblijf van zeven nachten kunt u genieten van de luxe en het comfort van het Gran Melia Palacio de Isora, een vijfsterrenhotel waar niets aan het toeval wordt overgelaten. Het hotel is gelegen aan de kustlijn en biedt een adembenemend uitzicht op de Atlantische Oceaan. Het hotel beschikt over een spa waar u kunt genieten van verschillende behandelingen, een fitnessruimte en verschillende restaurants waar u kunt genieten van de beste gastronomie die het eiland te bieden heeft.

Tijdens uw verblijf heeft u de mogelijkheid om deel te nemen aan verschillende activiteiten, zoals een bezoek aan de Barranco del Infierno, een prachtige kloof met een verbazingwekkende diversiteit aan flora en fauna. Of misschien wilt u gewoon genieten van de zon aan het zwembad of op het strand en volledig ontspannen.

Na zeven nachten van luxe en ontspanning, is het helaas tijd om terug te keren naar huis. Maar niet voordat u nog een laatste keer wordt verwend door de luxe die dit eiland te bieden heeft. U levert uw huurauto in en keert terug naar de luchthaven, waar u nog even kunt genieten van de laatste momenten van uw reis.

Kortom, deze reis naar Guía de Isora biedt u de perfecte combinatie van luxe, ontspanning en avontuur. Een onvergetelijke ervaring die u nog lang zal bijblijven!

 2.049
Uniek! Bij Grandeur Travel kunt u zelf uw reis volledig aanpassen naar uw eigen voorkeur. Bijvoorbeeld een  andere vliegmaatschappij of een ander hotel. Of misschien een prachtige excursie toevoegen? Beleef het zelf en stel uw (rond)reis samen. 
Wanneer er op de door u gekozen datum geen beschikbaarheid is wordt er in uw reisplan automatisch een passend alternatief aangeboden. 
Komt u er niet uit? Wij helpen u graag!

Locatie

Wellicht ook interresant voor u?

Log in