+(31) 578 23 45 67

Spaanse Sensatie

 1.899
Aantal dagen
8 dagen
Highlights
  • Inclusief retourvlucht vanaf Amsterdam Schiphol
  • Inclusief treinreis van Madrid naar Valencia
  • Verblijf in het Four Seasons Hotel Madrid
  • Verblijf in Hotel Las Arenas Balneario Valencia
  • Verblijf in Hotel Miramar GL Malaga

Omschrijving

Een avontuurlijke en onvergetelijke reis staat op u te wachten door Spanje! Uw reis begint op uw thuislocatie in Amsterdam, vanaf hier reist u naar de bruisende stad Madrid. Met een vlucht van Amsterdam Airport Schiphol naar Adolfo Suárez Madrid-Barajas Airport komt u aan in Madrid, waar u twee nachten verblijft in het luxueuze Four Seasons Hotel Madrid.

In Madrid kunt u genieten van de vele historische bezienswaardigheden en culturele activiteiten die de stad te bieden heeft, waaronder het koninklijke paleis, de prachtige El Retiro-park en de beroemde museumdriehoek bestaande uit het Prado-museum, het Reina Sofía-museum en het Thyssen-Bornemisza-museum.

Na uw verblijf in Madrid, stapt u op de trein van Madrid-Puerto de Atocha naar Valencia Joaquin Sorolla en reist u naar de stad Valencia. Hier verblijft u twee nachten in het prachtige Hotel Las Arenas Balneario Resort. Valencia is bekend om zijn moderne architectuur en de oude stad met haar smalle steegjes en kleurrijke gebouwen. Bezoek ook zeker het indrukwekkende futuristische gebouw van de Stad van Wetenschap en Kunst en het onderwaterparadijs van de Oceanografic-aquarium.

Van Valencia reist u verder naar de zonovergoten stad Málaga, waar u twee nachten verblijft in het Gran Hotel Miramar GL. Málaga is de perfecte bestemming voor liefhebbers van stranden, kunst en geschiedenis. Bezoek hier zeker het beroemde Alcazaba-kasteel, het Picasso-museum en de oude wijk El Palo.

Na uw verblijf in Málaga, is het tijd om terug te keren naar huis. Met een vlucht van Málaga Airport naar Amsterdam Airport Schiphol komt u uiteindelijk weer aan op uw thuislocatie in Amsterdam.

In conclusie, deze rondreis door Spanje biedt u een unieke kans om de vele verschillende steden en attracties van het land te ontdekken en te ervaren. Van de luxe van Madrid tot de prachtige stranden van Málaga en alles daartussenin, u zult een onvergetelijke tijd hebben tijdens deze fantastische reis!

 1.899

Indicatieprijs per persoon o.b.v. 2 personen.

Uniek! Bij Grandeur Travel kunt u zelf uw reis volledig aanpassen naar uw eigen voorkeur. Bijvoorbeeld een  andere vliegmaatschappij of een ander hotel. Of misschien een prachtige excursie toevoegen? Beleef het zelf en stel uw (rond)reis samen. 

Wanneer er op de door u gekozen datum geen beschikbaarheid is wordt er in uw reisplan automatisch een passend alternatief aangeboden. 

Komt u er niet uit? Wij helpen u graag!

Login