+(31) 578 23 45 67

Spanje –
Spaanse Sensatie

Aantal dagen
8 dagen

Reisbeschrijving

Verken Spanje: Een Avontuurlijke en Onvergetelijke Reis

Een avontuurlijke en onvergetelijke reis staat op u te wachten door Spanje! Uw reis begint op uw thuislocatie in Amsterdam. Hiervandaan reist u naar de bruisende stad Madrid voor het begin van de rondreis 'Spanje - Spaanse Sensatie'.

Ontdek Madrid: Historie en Cultuur in Overvloed

Met een vlucht van Amsterdam Airport Schiphol naar Adolfo Suárez Madrid-Barajas Airport komt u aan in Madrid, waar u twee nachten verblijft in het luxueuze Four Seasons Hotel Madrid. In Madrid kunt u genieten van de vele historische bezienswaardigheden en culturele activiteiten die de stad te bieden heeft.

Valencia: Moderne Architectuur en Betoverende Straten

Na uw verblijf in Madrid, stapt u op de trein van Madrid-Puerto de Atocha naar Valencia Joaquin Sorolla en reist u naar de stad Valencia. Hier verblijft u twee nachten in het prachtige Hotel Las Arenas Balneario Resort. Valencia is bekend om zijn moderne architectuur en de oude stad met haar smalle steegjes en kleurrijke gebouwen.

Málaga: Zon, Strand en Historische Schatten

Van Valencia reist u verder naar de zonovergoten stad Málaga, waar u twee nachten verblijft in het Gran Hotel Miramar GL. Málaga is de perfecte bestemming voor liefhebbers van stranden, kunst en geschiedenis.

Terug naar Amsterdam: Een Onvergetelijke Reis Ten Einde

Na uw verblijf in Málaga, is het tijd om terug te keren naar huis. Met een vlucht van Málaga Airport naar Amsterdam Airport Schiphol komt u uiteindelijk weer aan op uw thuislocatie in Amsterdam.

Conclusie: Een Unieke Rondreis door Spanje

In conclusie, deze rondreis door Spanje biedt u een unieke kans om de vele verschillende steden en attracties van het land te ontdekken en te ervaren. Van de luxe van Madrid tot de prachtige stranden van Málaga en alles daartussenin, u zult een onvergetelijke tijd hebben tijdens deze fantastische reis! Vraag nu je reisvoorstel aan voor de reis 'Spanje - Spaanse Sensatie'.

Highlights

  • Inclusief retourvlucht vanaf Amsterdam Schiphol
  • Inclusief treinreis van Madrid naar Valencia
  • Verblijf in het Four Seasons Hotel Madrid
  • Verblijf in Hotel Las Arenas Balneario Valencia
  • Verblijf in Hotel Miramar GL Malaga

Indicatieprijzen

Indicative prices per person based on the trip described below:

Flexibiliteit op zijn best:
Deze reis is volledig aanpasbaar aan jouw wensen. Of je nu de voorkeur geeft aan een kortere of langere reisduur, een specifieke luchthaven, jouw favoriete airline, een luxueus hotel, of een bepaald kamertype, bij Grandeur Travel is alles mogelijk. Onze flexibiliteit kent geen grenzen, omdat jouw reis onze prioriteit is.

Maatwerk reisvoorstel:
Laat ons jouw reis tot in de puntjes verzorgen! Geef jouw reiswensen telefonisch door via
0578-234567 of stuur een e-mail naar [email protected]. Wij staan klaar om jouw ideeën om te zetten in een geheel vrijblijvend, passend reisvoorstel.

Eenvoudig en persoonlijk:
Bij Grandeur Travel begrijpen we dat jouw tijd kostbaar is. Daarom maken we het proces van jouw reisplanning eenvoudig en persoonlijk. Bel ons, deel jouw dromen en verwachtingen, en laat ons de rest doen. Of stuur een e-mail met al jouw reiswensen, en wij zorgen voor een onvergetelijke reiservaring op maat.

Laat Grandeur Travel jouw droomreis werkelijkheid maken. Jouw avontuur begint hier!

Locatie

Alternatieven

Log in