+(31) 578 23 45 67

Piazza to Piazza

 4.499
Aantal dagen
8 dagen
Type reis
Highlights
  • Inclusief retourvlucht vanaf Amsterdam Schiphol
  • Inclusief huurauto (categorie small-standard)
  • Verblijf in het luxueuze hotel Hassler Roma
  • Verblijf in het prachtige resort Bagni di Pisa Palace & Thermal Spa
  • Verblijf in het Hilton Molino Stucky Venice met prachtig uitzicht op het Canal Grande

Omschrijving

Deze rondreis door Italië biedt een perfecte mix van culturele bezienswaardigheden, prachtige landschappen en luxe accommodaties. Vanuit Amsterdam reist u met het vliegtuig naar Rome, waar u kunt genieten van de rijke geschiedenis en cultuur van deze prachtige stad.

U verblijft 3 nachten in het Hassler Roma, een prachtig hotel dat uitkijkt over de stad en dat bekend staat om zijn luxe voorzieningen. U heeft de gelegenheid om het Colosseum te bezoeken, een van de beroemdste bezienswaardigheden in Rome en een belangrijk historisch monument, en ook de Trevifontein, een van de meest iconische fonteinen ter wereld.

Na uw verblijf in Rome neemt u uw huurauto in ontvangst en rijdt u richting Pisa. U verblijft 2 nachten in het Bagni di Pisa Palace & Thermal Spa, een prachtig resort met uitzicht op de heuvels van Toscane. Hier kunt u genieten van de thermale baden en de adembenemende uitzichten. Uiteraard brengt u ook een bezoek aan de Toren van Pisa, een iconisch bouwwerk dat bekend staat om zijn scheve toren en één van de meest populaire toeristische attracties van Italië.

Na uw verblijf in Pisa rijdt u verder naar Venetië. U verblijft 2 nachten in het Hilton Molino Stucky Venice, een hotel dat gevestigd is in een gerestaureerde molen en een prachtig uitzicht biedt op het Canal Grande. Hier kunt u genieten van de bezienswaardigheden van Venetië, waaronder het San Marcoplein en de Rialtobrug.

U sluit uw reis af met een vlucht terug naar huis vanuit de luchthaven van Venetië. Met deze rondreis door Italië kunt u genieten van de rijke geschiedenis, cultuur en landschappen van dit prachtige land, en verblijft u in enkele van de meest luxe accommodaties die Italië te bieden heeft.

 4.499

Indicatieprijs per persoon o.b.v. 2 personen.

Uniek! Bij Grandeur Travel kunt u zelf uw reis volledig aanpassen naar uw eigen voorkeur. Bijvoorbeeld een  andere vliegmaatschappij of een ander hotel. Of misschien een prachtige excursie toevoegen? Beleef het zelf en stel uw (rond)reis samen. 

Wanneer er op de door u gekozen datum geen beschikbaarheid is wordt er in uw reisplan automatisch een passend alternatief aangeboden. 

Komt u er niet uit? Wij helpen u graag!

Login