+(31) 578 23 45 67

Parijs Prestige

 599
Aantal dagen
3 dagen
Highlights
  • Ontdek Parijs met uw eigen auto
  • Verblijf in het exclusieve Villa Marquis Member of Meliá Collection
  • Verblijf in een Style Room inclusief goed ontbijt
  • Bezoektip: Eiffeltoren, Louvre Museum en de Notre-Dame
  • Op loopafstand van vele beroemde bezienswaardigheden

Omschrijving

Welkom bij de meest luxueuze manier om Parijs te ontdekken!

In Parijs zult u verblijven in het exclusieve Villa Marquis Member of Meliá Collection, een prachtig hotel dat de essentie van de Franse verfijning en elegantie belichaamt. Vanaf het moment dat u aankomt, zul u uzelf onderdompelen in luxe. Het hotel biedt een uitzonderlijke service en zal er alles aan doen om uw verblijf zo comfortabel mogelijk te maken. De kamers zijn prachtig ingericht en beschikken over moderne voorzieningen en een stijlvolle inrichting.

Maar u bent niet alleen in Parijs om te ontspannen in uw hotelkamer. Er zijn ook enkele fantastische bezoektips, waaronder een bezoek aan de iconische Eiffeltoren, de prachtige Notre-Dame van Parijs, het wereldberoemde Louvre en de indrukwekkende Arc de Triomphe. Na een dag vol sightseeing kunt u terugkeren naar het hotel om te genieten van de uitstekende faciliteiten, waaronder een restaurant met heerlijke gerechten, een bar en een fitnessruimte.

Op dag drie heeft u de mogelijkheid om te ontspannen in het hotel of nog een van de bezienswaardigheden te bezoeken voordat u terugkeert naar huis.
Eenmaal thuis kunt u terugkijken op een luxe stedentrip met verblijf in een comfortabel, stijlvol hotel waarbij u alle hoogtepunten van Parijs heeft gezien!

Kortom, deze reis naar Parijs is de perfecte manier om de stad van de liefde te verkennen terwijl u geniet van de luxe en het comfort van een vijfsterrenhotel. Verblijf in de exclusieve Villa Marquis Member of Meliá Collection en ontdek de schoonheid van Parijs in stijl!

Bon voyage!

 

 599

Indicatieprijs per persoon o.b.v. 2 personen.

Uniek! Bij Grandeur Travel kunt u zelf uw reis volledig aanpassen naar uw eigen voorkeur. Bijvoorbeeld een  andere vliegmaatschappij of een ander hotel. Of misschien een prachtige excursie toevoegen? Beleef het zelf en stel uw (rond)reis samen. 

Wanneer er op de door u gekozen datum geen beschikbaarheid is wordt er in uw reisplan automatisch een passend alternatief aangeboden. 

Komt u er niet uit? Wij helpen u graag!

Login