+(31) 578 23 45 67

Koninklijk Genieten

 249
Aantal dagen
3 dagen
Type reis
Highlights
  • Verblijf in het luxe boutique Hotel Indigo The Hague - Paleis Noordeinde
  • Verblijf in de Standaard Tweepersoons kamer inclusief fantastisch ontbijt
  • Uitstekende locatie tegenover Paleis Noordeinde
  • Bezoek het Binnenhof, Vredespaleis, Mauritshuis en Paleis Noordeinde
  • Bezoek The Gold Bar, een voormalige bankkluis, voor een heerlijke cocktail

Omschrijving

Welkom in Den Haag, de stad van vrede en recht, waar u kunt genieten van de prachtige koninklijke bezienswaardigheden. U gaat op weg naar Den Haag, de politieke hoofdstad van Nederland.

In Den Haag verblijft u in het elegante Hotel Indigo The Hague - Palace Noordeinde, an IHG Hotel, gelegen in het hart van de stad, vlakbij Paleis Noordeinde, de officiële residentie van koning Willem-Alexander. Het hotel zelf is gevestigd in een voormalig bankgebouw dat dateert uit 1883 en ooit in gebruik is geweest door "De Nederlandsche Bank". Authentieke kenmerken in het hotel vertellen het verhaal van deze voormalige Nederlandsche Bank uit 1883. Wat vroeger de kern van de bank vormde, is nu het uitnodigende restaurant Brasserie Stocks & Bonds. Marmeren zuilen, messing elementen en art deco glas-in-lood sieren de muren van het hotel,  op maat gemaakte kluizen en badkamers met munten vindt u terug op uw kamer en in de kelder van het hotel ontdekt u de sfeervolle cocktail-bar The Gold Bar en geheime kluis voor uw meetings of events.
Hotel Indigo The Hague - Palace Noordeinde biedt 63 stijlvolle en comfortabele kamers, elk met hun eigen unieke inrichting en sfeer. De kamers zijn uitgerust met moderne voorzieningen, zoals airconditioning, gratis Wi-Fi en een flatscreen-tv, zodat u tijdens uw verblijf van alle gemakken bent voorzien.

Hotel Indigo The Hague - Palace Noordeinde ligt in een van de meest prestigieuze winkelstraten van de stad, waarbij u wordt omringd door vorstelijke en politieke geschiedenis. Breng bijvoorbeeld een bezoek aan het Binnenhof, het beroemde regeringscentrum van Nederland en de thuisbasis van het Nederlandse parlement. Het is een must-see plek als je in Den Haag bent, vooral vanwege de historische betekenis. U kunt hier een rondleiding boeken om meer te leren over de geschiedenis van dit iconische gebouw.

Vervolgens kunt u naar het Vredespaleis gaan, het internationale gerechtsgebouw waar de belangrijkste rechtszaken van de wereld worden gehouden. Het paleis heeft een opvallende architectuur en is omgeven door prachtige tuinen. Het is mogelijk om een rondleiding te boeken en meer te weten te komen over de rol van het Vredespaleis in het bevorderen van vrede en gerechtigheid.

Een ander must-see is het Mauritshuis, een museum dat een van de beste collecties van Nederlandse schilderkunst herbergt. Hier kunt u beroemde schilderijen bewonderen, zoals "Meisje met de parel" van Vermeer en "De anatomische les van Dr. Nicolaes Tulp" van Rembrandt.

Het prachtige Koninklijk Paleis Noordeinde, het werkpaleis van koning Willem-Alexander en de bijbehorende Paleistuinen zijn moeilijk te missen en vindt u op slechts een steenworp afstand van het hotel. Hoewel het paleis niet open is voor het publiek, is het nog steeds een indrukwekkend gebouw om te zien en kunt u genieten van het uitzicht op het paleis vanuit de omringende tuinen.

Na een onvergetelijke reis vol koninklijke bezienswaardigheden en ervaringen, keert u terug naar huis met veel mooie herinneringen aan Den Haag en haar koninklijke charme.

 249

Indicatieprijs per persoon o.b.v. 2 personen.

Uniek! Bij Grandeur Travel kunt u zelf uw reis volledig aanpassen naar uw eigen voorkeur. Bijvoorbeeld een  andere vliegmaatschappij of een ander hotel. Of misschien een prachtige excursie toevoegen? Beleef het zelf en stel uw (rond)reis samen. 

Wanneer er op de door u gekozen datum geen beschikbaarheid is wordt er in uw reisplan automatisch een passend alternatief aangeboden. 

Komt u er niet uit? Wij helpen u graag!

Login