+(31) 578 23 45 67

Italie –
Siciliaanse Schoonheid

Aantal dagen
9 dagen

Reisbeschrijving

Welkom bij jouw droomreis door Sicilië!

Tijdens de reis 'Italie - Siciliaanse Schoonheid ' ontdek je enkele van de meest indrukwekkende bezienswaardigheden van het eiland. Daarnaast geniet je van ongekende luxe in onze zorgvuldig geselecteerde hotels.

Ontdek Taormina: Grand Hotel San Pietro

Je reis begint op Amsterdam Airport Schiphol, waar je aan boord gaat van een vlucht naar Catania-Fontanarossa Airport. Daar aangekomen haal je jouw huurauto op bij het Airport Office en rijd je richting Taormina, waar je de eerste twee nachten van jouw reis zult doorbrengen in het prachtige Grand Hotel San Pietro.

Palermo: Grand Hotel et Des Palmes

Na jouw verblijf in Taormina ga je verder naar Palermo, waar je twee nachten zult doorbrengen in het historische Grand Hotel et Des Palmes. Dit hotel dateert uit 1874 en is een echt Siciliaans juweeltje. Het is gelegen in het hart van de stad en biedt jou een stijlvol en elegant verblijf.

Agrigento: Alba Palace Hotel

Vervolgens rijd je naar Agrigento, waar je twee nachten zult verblijven in het prachtige Alba Palace Hotel. Dit hotel is gelegen in Favara, op slechts een steenworp afstand van de indrukwekkende Vallei van de Tempels. Het is een prachtige plek om te ontspannen na een dag vol avontuur en geschiedenis.

Siracusa: Caportigia Boutique Hotel

Ten slotte rijd je naar Siracusa, waar je de laatste twee nachten van jouw reis zult doorbrengen in het elegante Caportigia Boutique Hotel. Dit hotel is gelegen in het hart van de stad, op loopafstand van de prachtige bezienswaardigheden van Siracusa, zoals het Oude Griekse theater en het historische centrum van Ortigia.

Terug naar huis met onvergetelijke herinneringen

Na jouw verblijf in Siracusa is het tijd om afscheid te nemen van dit prachtige eiland en terug te keren naar huis. Je levert jouw huurauto in bij Catania-Fontanarossa Airport. Vervolgens neem je jouw vlucht terug naar Amsterdam Airport Schiphol, met een koffer vol herinneringen aan het prachtige Sicilië.

Geniet van deze onvergetelijke reis!

Geniet van deze onvergetelijke reis vol met prachtige bezienswaardigheden, luxe hotels en de rijke cultuur van Sicilië. We wensen je een geweldige tijd tijdens jouw droomreis door dit prachtige eiland! Vraag nu geheel vrijblijvend je reisvoorstel aan voor 'Italie - Siciliaanse Schoonheid'.

Highlights

  • Inclusief retourvlucht vanaf Amsterdam Schiphol
  • Inclusief huurauto (categorie small - standard)
  • Inclusief verblijf in prachtige Grand Hotel San Pietro
  • Inclusief verblijf in het historische Grand Hotel et Des Palmes
  • Inclusief verblijf in het prachtige Alba Palace Hotel
  • Inclusief verblijf in het elegante Caportigia Boutique Hotel

Indicatieprijzen

Indicatieprijzen per persoon op basis van de hiernaast beschreven reis:

Deze reis kan geheel naar je eigen wens worden aangepast (flexibel in reisduur, luchthaven, airline, hotel, kamertype, excursies etc).

We maken graag een reisvoorstel voor je wat aan al je reiswensen voldoet.
Het is heel eenvoudig, je kunt jouw reiswensen telefonisch, per e-mail of via de chatfunctie rechts onderaan de pagina doorgeven.
Wij nemen jouw ideeën mee en vertalen deze naar een geheel vrijblijvend, passend reisvoorstel.

Locatie

Alternatieven

Log in