+(31) 578 23 45 67

Nederland –
Haarlemse Hofjes

 109
Aantal dagen
2 dagen
Type reis

Highlights

  • Verblijf in het luxe Boutique Hotel Staats
  • Verblijf in DeLuxe kamer inclusief fantastisch ontbijt
  • Uitstekende locatie in het hart van Haarlem
  • Bezoek de Haarlemse Hofjes en molen De Adriaan.
  • Geniet op de Grote Markt van een heerlijke lunch of diner

Over uw reis

Als u op zoek bent naar een korte maar luxe stedentrip, dan is Haarlem de perfecte bestemming voor u. Deze charmante stad, gelegen in de buurt van Amsterdam, is gevuld met historische bezienswaardigheden, gezellige straatjes en heerlijke restaurants. En het beste van alles? U hebt alle vrijheid om met uw eigen auto te gaan, waardoor u op uw eigen tempo kunt reizen en de omgeving kunt verkennen.

U verblijft tijdens uw trip in het prachtige Boutiquehotel Staats, gelegen in het hart van Haarlem. Dit hotel staat bekend om zijn luxe en persoonlijke service en is de perfecte plek om te ontspannen na een dag vol activiteiten. De kamers zijn ingericht met stijlvolle meubels en hebben alle moderne voorzieningen die u nodig hebt om uw verblijf zo aangenaam mogelijk te maken.

Maar wat kunt u precies zien en doen tijdens uw verblijf in Haarlem? Begin uw dag met een wandeling langs de beroemde hofjes van Haarlem. Deze pittoreske binnentuinen, omringd door kleine huisjes, zijn een symbool van de stad en bieden een oase van rust en stilte in het hart van de drukke stad.

Vervolg uw wandeling naar De Adriaan, een molen die boven de stad uittorent en uitkijkt over de rivier het Spaarne. Dit monumentale bouwwerk is een van de meest iconische bezienswaardigheden van Haarlem en biedt een prachtig uitzicht over de stad en de omgeving.

Na deze bezienswaardigheden te hebben bewonderd, is het tijd om te ontspannen op de Grote Markt. Dit centrale plein in het hart van de stad is omringd door prachtige gebouwen en biedt een breed scala aan restaurants en cafés waar u kunt genieten van een heerlijke lunch of diner.

En als u na een volle dag in Haarlem weer terug wilt gaan naar huis, hebt u de vrijheid om te reizen met uw eigen auto. Zo kunt u onderweg nog stoppen bij andere leuke plekken en genieten van de mooie omgeving.

Kortom, een stedentrip naar Haarlem is de perfecte combinatie van luxe, ontspanning en vrijheid. Verblijf in Boutiquehotel Staats, bewonder de historische bezienswaardigheden van de stad en verken de omgeving op uw eigen tempo met uw eigen auto.

 109
Uniek! Bij Grandeur Travel kunt u zelf uw reis volledig aanpassen naar uw eigen voorkeur. Bijvoorbeeld een  andere vliegmaatschappij of een ander hotel. Of misschien een prachtige excursie toevoegen? Beleef het zelf en stel uw (rond)reis samen. 
Wanneer er op de door u gekozen datum geen beschikbaarheid is wordt er in uw reisplan automatisch een passend alternatief aangeboden. 
Komt u er niet uit? Wij helpen u graag!

Locatie

Wellicht ook interresant voor u?

Log in