+(31) 578 23 45 67

Spanje –
Fairway aan de Costa

 1.149
Aantal dagen
8 dagen

Highlights

  • Inclusief retourvlucht vanaf Amsterdam Schiphol
  • Inclusief huurauto (categorie small-standard
  • Verblijf in het prachtige Melia Villaitana Resort
  • Verblijf in The Level Premium kamer inclusief goed ontbijt
  • Twee prachtige golfbanen: de Levante Course en de Poniente Course

Over uw reis

Benidorm is een prachtige stad in Spanje en een geweldige bestemming voor een vakantie vol zon, zee en sport. Met name voor liefhebbers van golf is Benidorm een must-visit bestemming. In dit artikel benadrukken we de mogelijkheden om te golfen en uw verblijf in het Melia Villaitana, een prachtig resort met een The Level kamer.

Uw reis begint op Amsterdam Airport Schiphol, waar u aan boord gaat van een vlucht naar Alicante International Airport. Na aankomst op de luchthaven haalt u uw huurauto op bij het Airport Office en begint uw avontuurlijke roadtrip richting Benidorm.

Uw verblijf in Benidorm brengt u door in het prachtige Melia Villaitana Resort. Het resort ligt in de buurt van de golfbaan en biedt uitzicht op de Middellandse Zee en de bergen. Het resort heeft vele faciliteiten, waaronder restaurants, bars, zwembaden en spa's. Uw kamer is een The Level kamer, wat betekent dat u toegang heeft tot exclusieve faciliteiten en services. Zo heeft u bijvoorbeeld toegang tot de private lounge en het zwembad, waar u in alle rust kunt ontspannen.

Het resort heeft twee prachtige golfbanen: de Levante Course en de Poniente Course. Beide golfbanen zijn ontworpen door de beroemde golfer Jack Nicklaus en bieden een uitdaging voor golfers van elk niveau. De Levante Course is de meest uitdagende baan en biedt een spectaculair uitzicht op de Middellandse Zee. De Poniente Course is een iets gemakkelijkere baan, maar biedt nog steeds veel uitdaging.

Tijdens uw verblijf in Benidorm kunt u ook genieten van de prachtige stranden en het bruisende nachtleven. Maar als u een gepassioneerde golfer bent, raden we u zeker aan om de golfbanen in de omgeving te verkennen. Na een dag golfen kunt u ontspannen in het resort en genieten van alle faciliteiten die het te bieden heeft.

Aan het einde van uw verblijf levert u uw huurauto in bij het Airport Office en vliegt u terug naar Amsterdam Airport Schiphol. Vanaf hier reist u terug naar uw thuislocatie in Amsterdam, met vele prachtige herinneringen aan uw vakantie in Benidorm en uw golfervaringen op de Levante en Poniente Courses.

 1.149
Uniek! Bij Grandeur Travel kunt u zelf uw reis volledig aanpassen naar uw eigen voorkeur. Bijvoorbeeld een  andere vliegmaatschappij of een ander hotel. Of misschien een prachtige excursie toevoegen? Beleef het zelf en stel uw (rond)reis samen. 
Wanneer er op de door u gekozen datum geen beschikbaarheid is wordt er in uw reisplan automatisch een passend alternatief aangeboden. 
Komt u er niet uit? Wij helpen u graag!

Locatie

Wellicht ook interresant voor u?

Log in