Een moment alstublieft, wij checken de beschikbaarheid bij hotels die aansluiten bij uw wensen.
+31 (0)578-234567 | [email protected]

Luxe hotels in Nederland

Voor wie niet ver wilt reizen is een vakantie in eigen land natuurlijk ideaal. Wat een geluk dat Nederland zo'n prachtig land is ontelbaar veel mooie plekjes.
Naast de vier grote steden als Amsterdam, Rotterdam, Den Haag en Utrecht zijn er nog veel meer steden die uitermate geschikt zijn voor een stedentrip. Ook is er een overvloed aan architecteur, denk hierbij bijvoorbeeld aan de grachtepanden in Amsterdam of de moderne architecteur in Rotterdam zoals de Markthal. Langs de hele Nederlandse Kust van maar liefst 250 kilometer lang vindt u mooie stranden,  duinlandschappen en gezellige kustplaatsjes. 
Ook wat betreft natuurschoon heeft Nederland veel te bieden. Dankzij het afwisselende landschap is er altijd wel iets te zien. Zo kunt u genieten van een heerlijke wandel- en fietstocht door de bossen, polders, kust, duinen en heidevelden en niet te vergeten het rivierengebied. En hoe heerlijk is het om vervolgens “thuis" te komen in een door Grandeur Travel geselecteerd hotel waar u zich heerlijk kunt laten omringen door de luxe van uw hotelkamer. 

Onze top 3 Nederland