+(31) 578 23 45 67

Spain –
Mystical Majorca

Type of trip
Amount of days
8 days

Travel description

Begin van de reis: Van Eindhoven naar Palma De Mallorca Airport

Ontdek tijdens de onvergetelijke reis "Spanje - Mystiek Mallorca' naar Port de Sóller op het prachtige eiland Mallorca een wereld van luxe en verwennerij. Vanaf het moment dat je vertrekt vanaf het moderne en efficiënte Eindhoven Airport, begint jouw reis naar comfort en ontspanning.

Vrijheid met een huurauto op Mallorca

Je vliegt met stijl en gemak naar Palma De Mallorca Airport, waar je direct de sleutels van jouw huurauto ophaalt. Met jouw eigen vervoer heb je de vrijheid om op je gemak de betoverende landschappen van Mallorca te verkennen en te genieten van de vrijheid om te gaan en staan waar je maar wilt.

Aankomst in Port de Sóller: Jumeirah Port Soller Hotel & Spa

Je bestemming is Port de Sóller, een charmant kustplaatsje aan de noordwestkust van Mallorca, waar je 7 nachten verblijft in het Jumeirah Port Soller Hotel & Spa. Dit 5-sterrenhotel biedt jou een onvergetelijke ervaring met luxe faciliteiten en adembenemende uitzichten op de zee en de bergen. Je zult genieten van de verfijnde en elegante inrichting van jouw kamer, waar je volledig kunt ontspannen.

Luxe faciliteiten en verwennerij in Jumeirah Port Soller Hotel & Spa

In het hotel vind je ook een luxe spa waar je kunt genieten van verfrissende massages en behandelingen voor jouw lichaam en geest. Daarnaast kun je heerlijk ontspannen bij het zwembad en genieten van de zon, of je smaakpapillen verwennen in een van de vier restaurants van het hotel, elk met een unieke sfeer en heerlijke gerechten.

Verken Port de Sóller en geniet van de omgeving

Maar ook buiten het hotel is er veel te ontdekken in Port de Sóller. Maak een wandeling of fietstocht en bewonder de schoonheid van het bergachtige landschap. Bezoek de schilderachtige haven en geniet van de mediterrane sfeer. Of ontspan op het strand, voel het zachte zand tussen je tenen en geniet van het uitzicht op de azuurblauwe zee.

Terug naar huis, maar met mooie herinneringen

Na jouw onvergetelijke verblijf in Port de Sóller reis je terug naar huis met het vliegtuig vanaf Palma de Mallorca Airport. Je levert jouw huurauto in bij de luchthaven en reist vervolgens naar Eindhoven Airport om uiteindelijk terug te keren naar jouw thuislocatie in Eindhoven. Kortom, met deze reis beleef je een onvergetelijke en luxe ervaring op een van de mooiste eilanden van Europa. Vraag nu vrijblijvend jouw travel proposal aan voor 'Spanje - Mystiek Mallorca'.

Highlights

  • Including return flight from Eindhoven Airport
  • Including rental car (category small - standard)
  • Stay at the beautiful Jumeirah Port Soller Hotel Spa
  • Stay in a Premium room with a view of the mountains
  • Includes fantastic breakfast

Indicative prices

Indicative prices per person based on the journey described below:

Feb: € 0,-
Aug: € 2.999,-
Apr: € 0,-
Okt: € 2.999,-
Jun: € 3.899,-
Dec: € 0,-

This trip can be completely adapted to your own wishes (flexible in travel time, airport, airline, hotel, room type, excursions, etc.).

We are happy to make a travel proposal for you that meets all your travel needs.
It is very simple, you can pass on your travel wishes by telephone, e-mail or via the chat function at the bottom right of the page.
We take your ideas with us and translate them into a completely non-binding, suitable travel proposal.

Location

Alternatives

Login