+(31) 578 23 45 67

Beschrijving

Zweden, een betoverend land in Scandinavië, betovert bezoekers met uitgestrekte bossen, kristalheldere meren en bruisende steden. Deze populaire toeristische bestemming biedt unieke ervaringen, van het schouwspel van het noorderlicht tot de betoverende midzomernachten. Ontdek de hoogtepunten van Zweden:

Noorderlicht: Zweden is een topbestemming om het noorderlicht te aanschouwen, met adembenemende lichtshows die de hemel verlichten van september tot maart. Abisko National Park en Kiruna in het noorden van Zweden zijn ideale plekken om dit natuurfenomeen te bewonderen.

Midzomernacht: Ervaar de viering van midzomernacht, een belangrijk feest dat plaatsvindt op de langste dag van het jaar, rond 21 juni. Geniet van haring, aquavit en dans rond de meiboom terwijl je de lokale cultuur in je opneemt.

Archipel: Langs de oostkust van Zweden ligt een betoverende archipel van duizenden eilanden. Deze populaire bestemming biedt prachtige uitzichten op de zee en de natuurlijke schoonheid. Verken de kleine dorpen met gezellige restaurants en cafés of geniet van de ongerepte natuur op afgelegen eilanden.

Stockholm: Ontdek de prachtige hoofdstad van Zweden, gelegen op veertien eilanden die met bruggen verbonden zijn. Verlies jezelf in de rijke geschiedenis, bewonder de indrukwekkende architectuur en ervaar het bruisende stadsleven. Bezoek hoogtepunten zoals het koninklijk paleis, het Vasa Museum en de oude stad Gamla Stan.

Lapland: In het noorden van Zweden ligt Lapland, een paradijs voor natuurliefhebbers, met ongerepte landschappen, rendieren en de Sami-cultuur. Avontuurlijke reizigers kunnen genieten van wandelen, kanoën en hondensledetochten. Ervaar de unieke Sami-cultuur door een rendiersafari te maken of een bezoek te brengen aan een traditioneel Sami-dorp.

Zweden heeft nog zoveel meer te bieden, van de betoverende kustlijn van Bohuslän tot de historische stad Uppsala en de adembenemende Zweedse bergen. Of je nu op zoek bent naar avontuur, cultuur of rust. Laat je betoveren door de veelzijdigheid van dit prachtige land.

Fotogalerij

Ontdek onze reizen & hotels

Zweden -<br>Fjorden & Steden
Hotel At Six, Brunkebergstorg, Stockholm, Zweden
8 dagen
0 /5
 1.099
Meer info

Log in