+(31) 578 23 45 67

Beschrijving

Nederland is een prachtig land met een rijke geschiedenis, adembenemende landschappen en een bruisende cultuur. Als toeristische bestemming biedt het land talloze mogelijkheden voor zowel avonturiers als cultuurliefhebbers. Hier volgen enkele hoogtepunten die je niet mag missen tijdens je bezoek aan Nederland.

Amsterdam, de grootste stad van Nederland, is een must-see bestemming. Verken de prachtige grachten, historische gebouwen en bruisende musea. Bezoek het Rijksmuseum, Van Gogh Museum, Anne Frank Huis en het Koninklijk Paleis.

In het voorjaar is de Keukenhof een aanrader voor natuurliefhebbers. Dit bloemenpark tussen Amsterdam en Den Haag is het grootste ter wereld, met miljoenen tulpen, narcissen en hyacinten in allerlei kleuren.

Voor de natuurlijke schoonheid van Nederland moet je de Wadden bezoeken. Dit unieke natuurgebied in het noorden van het land herbergt diverse vogels, zeehonden en andere dieren. Geniet van de uitgestrekte stranden en het prachtige uitzicht op de Waddenzee.

Rotterdam, de op één na grootste stad van Nederland, trekt architectuurliefhebbers met zijn unieke skyline en moderne gebouwen. Bewonder de Erasmusbrug en de Markthal, en verken de bruisende kunstscene en culinaire hoogstandjes.

Breng een bezoek aan de Zaanse Schans, een openluchtmuseum in de buurt van Amsterdam. Hier zie je traditionele windmolens, houten huizen en ambachtelijke werkplaatsen waar kaas, klompen en andere Nederlandse producten worden gemaakt.

Verwen je smaakpapillen met de lokale keuken, waaronder stroopwafels, bitterballen en kaas. Of je nu op zoek bent naar avontuur of cultuur, Nederland heeft voor elk wat wils. Ervaar de diversiteit en schoonheid van dit land tijdens je volgende reis.

Fotogalerij

Ontdek onze reizen & hotels

Nederland -<br>Beach & Bites
Grand Hotel Huis ter Duin, Koningin Astrid Boulevard, Noordwijk, Nederland
2 dagen
0 /5
 0
Meer info
Nederland -<br>Magisch Sprookjesverblijf
Efteling Hotel, Horst, Kaatsheuvel, Nederland
3 dagen
0 /5
 199
Meer info
Nederland -<br>Haarlemse Hofjes
Boutique Hotel Staats, Ripperdastraat, Haarlem, Nederland
2 dagen
0 /5
 109
Meer info
Nederland -<br>Maastrichtse Charme
Kruisherenhotel Maastricht, Kruisherengang, Maastricht, Nederland
2 dagen
0 /5
 149
Meer info
Nederland -<br>Melodieus Amsterdam
Conservatorium Hotel, Paulus Potterstraat, Amsterdam, Nederland
2 dagen
0 /5
 499
Meer info
Nederland -<br>Koninklijk Genieten
Hotel Indigo the Hague - Palace Noordeinde, an IHG Hotel, Noordeinde, Den Haag, Nederland
3 dagen
0 /5
 249
Meer info
Nederland -<br>Nautische Nostalgie
ss Rotterdam, 3e Katendrechtse Hoofd, Rotterdam, Nederland
3 dagen
0 /5
 199
Meer info
Nederland -<br>Beestachtig Luxe
Pillows Maurits at the Park, Mauritskade, Amsterdam, Nederland
4 dagen
0 /5
 749
Meer info

Log in