+(31) 578 23 45 67

Beschrijving

Kroatië is een prachtig land met een rijke cultuur, schitterende natuur en heldere zeewater. Hier volgt een lijst met toeristische hoogtepunten van een bezoek aan Kroatië:

Plitvice Lakes National Park: Dit park is een van de meest populaire bezienswaardigheden van Kroatië en biedt bezoekers een prachtig landschap met waterfallen, meren en wandelpaden.

Dubrovnik: Deze historische stad aan de kust is bekend om zijn middeleeuwse stadsmuren, pittoreske straten en schitterende uitzicht over de Adriatische Zee.

Hvar: Dit eiland is een populaire bestemming voor feestgangers en biedt prachtige stranden, heldere zeewater en een bruisend nachtleven.

Zagreb: Deze hoofdstad van Kroatië is een levendige stad vol met culturele bezienswaardigheden, zoals het archeologiemuseum, de kathedraal en het koninklijk paleis.

Split: Deze historische stad is bekend om zijn Romeinse ruïnes, zoals het Diocletianus Paleis, en biedt ook mooie stranden en een levendige haven.

Pula: Deze stad is bekend om zijn overblijfselen uit de Romeinse tijd, waaronder een indrukwekkend amfitheater.

Istrië: Dit schiereiland is een populaire bestemming voor wijnproeverijen, wandeltochten en het verkennen van de prachtige kustlijn.

Cevapi: Dit typische Kroatische gerecht bestaat uit gegrilde worsten, uien en brood en is een must-try voor iedereen die op zoek is naar de lokale keuken.

In het kort, Kroatië is een prachtige bestemming voor reizigers die op zoek zijn naar natuur, cultuur, historie en heerlijk eten. Of je nu op zoek bent naar ontspanning aan het strand, het verkennen van de geschiedenis of het ervaren van het nachtleven, Kroatië heeft iets voor iedereen.

Fotogalerij

Ontdek onze (rond)reizen

Hvar Horizon
Riva Marina, Hvar hotel, Riva, Hvar, Kroatië
0 /5
 1.699
Meer info

Login