+(31) 578 23 45 67

Beschrijving

Kroatië, een prachtig land met een rijke cultuur, schitterende natuur en heldere zeewater. Ontdek de hoogtepunten van een bezoek aan Kroatië:

Plitvice Lakes National Park: Een adembenemend landschap met watervallen, meren en wandelpaden.

Dubrovnik: Een historische stad aan de kust, bekend om zijn middeleeuwse stadsmuren en schitterende uitzicht over de Adriatische Zee.

Hvar: Een populaire bestemming voor feestgangers, met prachtige stranden, helder zeewater en een bruisend nachtleven.

Zagreb: De levendige hoofdstad van Kroatië, vol met culturele bezienswaardigheden zoals het archeologiemuseum, de kathedraal en het koninklijk paleis.

Split: Een historische stad met Romeinse ruïnes, zoals het Diocletianus Paleis, en prachtige stranden met een levendige haven.

Pula: Bekend om zijn overblijfselen uit de Romeinse tijd, waaronder een indrukwekkend amfitheater.

Istrië: Een schiereiland dat populair is voor wijnproeverijen, wandeltochten en het verkennen van de prachtige kustlijn.

Cevapi: Een typisch Kroatisch gerecht bestaande uit gegrilde worsten, uien en brood, een absolute must-try voor liefhebbers van de lokale keuken.

Kroatië biedt een prachtige bestemming voor reizigers die op zoek zijn naar natuur, cultuur, historie en heerlijk eten. Of je nu wilt ontspannen op het strand, de geschiedenis wilt verkennen of het nachtleven wilt ervaren, Kroatië heeft voor ieder wat wils. Kom en ontdek dit betoverende land vol verrassingen.

Fotogalerij

Ontdek onze reizen & hotels

Kroatie -<br>Hvar Horizon
Riva Marina, Hvar hotel, Riva, Hvar, Kroatië
8 dagen
0 /5
 1.699
Meer info

Log in