+(31) 578 23 45 67

Beschrijving

Italië is een prachtig land, vol met culturele en historische bezienswaardigheden. Hier volgt een aantal hoogtepunten van een bezoek aan Italië:

Colosseum: Dit icoon van Rome is het grootste openlucht amfitheater ter wereld en was het toneel van spectaculaire gevechten tussen gladiators en wilde dieren.

Vaticaanstad: Deze stadstaat is de zetel van de Rooms-Katholieke Kerk en het thuis van de Paus. Het bevat vele schitterende kunstwerken, waaronder de Sixtijnse Kapel en de beeldhouwwerk collectie in het Museo Pio-Clementino.

Leaning Tower of Pisa: De scheve toren van Pisa is een wereldberoemd monument en een must-visit voor toeristen.

Cinque Terre: Dit charmante kustgebied bestaat uit vijf afzonderlijke dorpen, elk met prachtige uitzichten op de Middellandse Zee en de omringende heuvels.

Florence: Deze stad staat bekend om haar schitterende kunst en architectuur, waaronder de beroemde Uffizi Gallery en de imposante Dom van Florence.

Amalfi Coast: Deze adembenemende kustlijn is een must-visit voor liefhebbers van stranden, pittoreske dorpjes en adembenemende uitzichten.

Lake Como: Dit meer, gelegen in de Lombardije regio, is bekend om haar schilderachtige dorpjes, prachtige villa’s en adembenemende uitzichten.

Naast deze bezienswaardigheden biedt Italië ook een rijke keuken, waarbij pasta, pizza en gelato enkele van de meest populaire gerechten zijn. Er zijn ook vele prachtige wijngaarden en wijnregio’s, waar bezoekers de kans krijgen om Italiaanse wijnen te proeven en te kopen.

In het kort, Italië is een must-visit bestemming voor reizigers die op zoek zijn naar een mengeling van historie, cultuur, natuur en heerlijk eten.

Fotogalerij

Ontdek onze (rond)reizen

Livigno Sneeuw & Spa
Hotel Lac Salin Spa & Mountain Resort, Via Saroch, Livigno, Sondrio, Italië
6 dagen
0 /5
 899
Meer info
Piazza to Piazza
Hotel Hassler, Piazza della Trinità dei Monti, Roma, Rome, Italië
8 dagen
0 /5
 4.499
Meer info
Romeinse Routes
Villa Agrippina Gran Meliá, Via del Gianicolo, Rome, Italië
5 dagen
0 /5
 1.149
Meer info

Login