+(31) 578 23 45 67

Beschrijving

Frankrijk is een van de meest populaire toeristische bestemmingen ter wereld, met een rijke cultuur, geschiedenis en prachtige landschappen. Hier zijn enkele van de bekendste toeristische attracties in Frankrijk:

Parijs: de hoofdstad van Frankrijk, bekend om haar beroemde monumenten zoals de Eiffeltoren, Notre-Dame en de Louvre-galerij.

De Côte d’Azur: een populaire kuststrook aan de Middellandse Zee met luxueuze badplaatsen, zoals Nice en Cannes.

De Alpen: een prachtig berglandschap met talloze skigebieden, wandelroutes en natuurreservaten.

Loire-vallei: bekend om haar prachtige kastelen, waaronder Chambord, Chenonceau en Azay-le-Rideau.

De Provence: een prachtig gebied in het zuiden van Frankrijk, bekend om haar uitgestrekte lavendelvelden, olijfboomgaarden en middeleeuwse dorpen.

Disneyland Paris: het grootste Europese pretpark, perfect voor families met kinderen.

De Normandië: een regio in het noordwesten van Frankrijk, bekend om haar historische bezienswaardigheden, zoals de D-Day stranden en de stad Bayeux.

Bordeaux: een stad bekend om haar wijnproductie en historische architectuur, zoals de Place des Quinconces en de Grand Théâtre de Bordeaux.

Naast deze beroemde attracties biedt Frankrijk ook talloze festivals en evenementen, zoals het Festival d’Avignon, het Cannes Film Festival en het Fêtes des Vignerons.

In het algemeen is Frankrijk een perfecte bestemming voor reizigers die geïnteresseerd zijn in cultuur, geschiedenis, natuur en gastronomie. Of je nu op zoek bent naar een stedentrip, een wandelvakantie of een luxueuze vakantie, Frankrijk heeft iets voor iedereen.

Fotogalerij

Ontdek onze (rond)reizen

Riviera Exclusief
Tiara Miramar Beach Hôtel & Spa Côte d'Azur, Avenue de Miramar, Théoule-sur-Mer, Frankrijk
8 dagen
0 /5
 2.299
Meer info
Parijs Prestige
Villa Marquis member of Meliá Collection, Rue Jean Goujon, Parijs, Frankrijk
3 dagen
0 /5
 599
Meer info

Login