+(31) 578 23 45 67

Beschrijving

Engeland is een prachtig land vol historie, cultuur en avontuur. Het is het thuisland van de bekende steden Londen en Oxford, en biedt veel te zien en te doen.

Londen: Londen is de hoofdstad van Engeland en een van de meest iconische steden ter wereld. Bezoek Buckingham Palace, Big Ben en de Tower Bridge, en verken de vele musea, zoals het British Museum en het National Gallery.

Oxford: Oxford is een prachtige stad vol historie en culturele bezienswaardigheden, waaronder het wereldberoemde Oxford University.

Lake District: Het Lake District is een van de mooiste gebieden van Engeland, bekend om zijn prachtige meren, heuvels en bossen. Bezoek de plaatsen Windermere en Coniston Water, of ga wandelen in de nabijgelegen bergen.

Bath: Bath is een historische stad bekend om zijn Romeinse baden en Georgian architectuur. Bezoek het Roman Baths Museum en het prachtige Royal Crescent.

Stonehenge: Stonehenge is een van de meest bekende en raadselachtige monumenten ter wereld. Het is gelegen in het midden van een prachtig landschap en is zeker een bezoek waard.

Engeland biedt iets voor iedereen, van geschiedenisliefhebbers tot natuur- en cultuurliefhebbers. Het is een prachtig land vol verrassende bezienswaardigheden en ervaringen, en een must-visit voor toeristen.

Fotogalerij

Ontdek onze (rond)reizen

Luxe in Londen
ME London, Strand, Londen, Verenigd Koninkrijk
5 dagen
0 /5
 1.199
Meer info

Login