+(31) 578 23 45 67

Beschrijving

Engeland is een adembenemend land dat rijk is aan geschiedenis, cultuur en avontuur. Het herbergt enkele van ’s werelds bekendste steden, zoals het iconische Londen en historisch Oxford, en biedt een overvloed aan ontdekkingen en ervaringen.

Londen: Als hoofdstad van Engeland is Londen een onmiskenbaar wereldwijde icoon. Verken bezienswaardigheden zoals Buckingham Palace, Big Ben en de majestueuze Tower Bridge. Laat u betoveren door de talrijke musea, waaronder het British Museum en de National Gallery.

Oxford: Oxford is een betoverende stad doordrenkt van geschiedenis en culturele schatten, met de beroemde Oxford University als pronkstuk.

Lake District: Het Lake District is een van de meest betoverende regio’s van Engeland, bekend om zijn adembenemende meren, glooiende heuvels en weelderige bossen. Verken de charmante plaatsen Windermere en Coniston Water, of ga wandelen in de omliggende bergen.

Bath: Bath is een historische stad die bekend staat om zijn Romeinse baden en elegante Georgian architectuur. Breng een bezoek aan het fascinerende Roman Baths Museum en bewonder de prachtige Royal Crescent.

Stonehenge: Stonehenge, een van ’s werelds meest bekende en mysterieuze monumenten, ligt te midden van een prachtig landschap en is absoluut een bezoek waard.

Engeland heeft voor ieder wat wils, of u nu een geschiedenisfanaat, natuurliefhebber of cultuurliefhebber bent. Dit prachtige land biedt verrassende bezienswaardigheden en unieke ervaringen die het een onmisbare bestemming maken voor elke reiziger.

Fotogalerij

Ontdek onze reizen & hotels

Engeland -<br>Luxe in Londen
ME London, Strand, Londen, Verenigd Koninkrijk
5 dagen
0 /5
 1.199
Meer info

Log in