+(31) 578 23 45 67

Beschrijving

De Caribbean, met prachtige eilanden, warm weer, witte zandstranden en kristalheldere wateren, is een vakantieparadijs. Het gebied strekt zich uit over Noord- en Zuid-Amerika, met meer dan 7000 eilanden in de Caribische Zee.

Het Caribisch gebied is populair vanwege het aangename weer en schitterende stranden, met temperaturen tussen 25 en 30 graden Celsius. Strandliefhebbers genieten van unieke witte zandstranden en turquoise wateren op verschillende eilanden, zoals Pink Sands Beach op Harbour Island in de Bahamas, Palm Beach en Eagle Beach in Aruba, en Crane Beach in Barbados.

Naast prachtige stranden biedt de Caribbean diverse activiteiten, zoals watersporten (duiken, snorkelen, kajakken, zeilen) en historische bezienswaardigheden, zoals de UNESCO-werelderfgoedsites van Havana in Cuba en Santo Domingo in de Dominicaanse Republiek.

Proef de lokale keuken met Afrikaanse, Europese en inheemse Amerikaanse invloeden, zoals Jamaicaanse jerk chicken en Bahamaanse conch. Verken de Caribbean per boot met cruises die u langs eilanden voeren, waar u kunt genieten van het adembenemende landschap en diverse activiteiten.

De Caribbean is de ideale vakantiebestemming, met schitterende stranden, watersporten, cultuur, geschiedenis en ontspanning. Ervaar het adembenemende landschap, de heerlijke keuken en de gastvrije bevolking. Overweeg de Caribbean als uw vakantiebestemming.

Fotogalerij

Ontdek onze reizen & hotels

Aruba -<br> Caribbean Breeze
Hilton Aruba Caribbean Resort & Casino, J.E. Irausquin Boulevard, Noord, Aruba
8 dagen
0 /5
 0
Meer info
Sint Maarten -<br>Sint Maarten Escapade
La Playa Orient Bay, Saint Martin
9 dagen
0 /5
 3.549
Meer info
Curacao -<br>Kleurrijk Curacao
Renaissance Wind Creek Curacao Resort, Baden Powellweg, Willemstad, Curaçao
11 dagen
0 /5
 2.599
Meer info

Log in