+(31) 578 23 45 67

Beschrijving

De Caribbean, een regio die bekend staat om haar prachtige eilanden, warme weer, witte zandstranden en kristalheldere wateren, is een paradijs voor iedereen die op zoek is naar een onvergetelijke vakantie. De regio strekt zich uit over een groot deel van de zee tussen Noord- en Zuid-Amerika en bestaat uit meer dan 7000 eilanden, waarvan de meeste zich bevinden in de Caribische Zee.

Het Caribisch gebied is een populaire vakantiebestemming, vooral vanwege het warme weer en de prachtige stranden. Het weer is over het algemeen het hele jaar door aangenaam, met temperaturen die variëren tussen de 25 en 30 graden Celsius. De zon schijnt gemiddeld zo’n 8 uur per dag, waardoor u voldoende tijd heeft om te genieten van de stranden en de activiteiten die de regio te bieden heeft.

Een van de grootste attracties van de Caribbean zijn de stranden, met hun witte zand en turquoise wateren. Elk eiland heeft zijn eigen unieke stranden en sommige zijn populairder dan andere. Op de Bahamas vindt u bijvoorbeeld de beroemde witte zandstranden van Pink Sands Beach op Harbour Island. Op Aruba kunt u genieten van het heldere water en de witte zandstranden van Palm Beach en Eagle Beach. En op Barbados kunt u genieten van het warme water en de zachte zandstranden van Crane Beach.

Naast de prachtige stranden zijn er nog tal van andere activiteiten te beleven in de Caribbean. Veel eilanden bieden watersportactiviteiten aan zoals duiken, snorkelen, kajakken en zeilen. De regio heeft ook een rijke geschiedenis en cultuur, wat te zien is aan de vele historische bezienswaardigheden, zoals de UNESCO-werelderfgoedsites van de oude hoofdstad van Havana in Cuba en de koloniale stad Santo Domingo in de Dominicaanse Republiek.

Daarnaast kunt u genieten van de lokale keuken van de Caribbean, die bestaat uit een mix van Afrikaanse, Europese en inheemse Amerikaanse invloeden. Proef de Jamaicaanse jerk chicken, Trinidadiaanse roti en de beroemde conch op de Bahama’s.

Een van de beste manieren om de Caribbean te ontdekken, is per boot. Er zijn veel verschillende cruises beschikbaar die u langs verschillende eilanden brengen, zodat u optimaal kunt genieten van het adembenemende landschap en de vele activiteiten die de regio te bieden heeft.

Kortom, de Caribbean is een prachtige vakantiebestemming die voor iedereen iets te bieden heeft. Of u nu op zoek bent naar prachtige stranden, watersportactiviteiten, cultuur en geschiedenis, of gewoon wilt ontspannen in de zon, de Caribbean heeft het allemaal. Met zijn adembenemende landschap, heerlijke keuken en vriendelijke mensen is de Caribbean een bestemming die u zeker eens moet bezoeken.

Fotogalerij

Ontdek onze (rond)reizen

Sint Maarten Escapade
La Playa Orient Bay, Saint Martin
9 dagen
0 /5
 3.549
Meer info
Kleurrijk Curacao
Renaissance Wind Creek Curacao Resort, Baden Powellweg, Willemstad, Curaçao
11 dagen
0 /5
 2.599
Meer info

Login