+(31) 578 23 45 67

Beschrijving

België is een uniek en fascinerend land in hartje Europa, gelegen tussen Nederland, Duitsland, Luxemburg en Frankrijk. Dit kleine land is verdeeld in twee hoofdsteden, Brussel en Vlaanderen, en biedt bezoekers een scala aan attracties, van historische bezienswaardigheden tot uitstekende culinaire ervaringen.

Brussel is de hoofdstad van België en de Europese Unie, en biedt bezoekers een overvloed aan historische bezienswaardigheden en culturele activiteiten. Hier kun je bezoekers het Atomium bekijken, een icoon van de stad, en het imposante Koninklijk Paleis. Het historische centrum van Brussel is ook vol met kunstgalerijen, restaurants en boetieks.

Vlaanderen is bekend om haar middeleeuwse steden, zoals Brugge, Antwerpen en Gent, die vol zijn met historische gebouwen, kunst en architectuur. Hier kunnen bezoekers genieten van een rondleiding door de stadsgrachten, het bekijken van historische kerken en bezoeken aan museum, zoals het Koninklijk Museum voor Schone Kunsten in Antwerpen.

België is ook beroemd om haar culinaire scène, met een breed scala aan nationale specialiteiten, waaronder stoofvlees, frieten en bier. Bezoekers kunnen genieten van deze lekkernijen in de vele restaurants en cafes door het land, en zelfs deelnemen aan een bierproeverij om de verscheidenheid aan lokale bieren te proeven.

Met haar verfijnde architectuur, historische bezienswaardigheden, culinaire hoogtepunten en gastvrije cultuur, is België een uitstekende bestemming voor een onvergetelijke vakantie in Europa. Of je nu op zoek bent naar een culturele stedentrip of een ontspannen vakantie, België biedt iets voor iedereen.

Fotogalerij

Ontdek onze reizen & hotels

België -<br>Botanisch Avontuur
Botanic Sanctuary Antwerp, Leopoldstraat, Antwerpen, België
3 dagen
0 /5
 599
Meer info
Belgie -<br>Brussel Bruist
The Dominican, Léopoldstraat, Brussel, België
5 dagen
0 /5
 499
Meer info

Log in