+(31) 578 23 45 67

Grandeur Travel

"de voordelen van online boeken met
de persoonlijke aandacht van een reisbureau"

Ontdek Grandeur Travel

'Grandeur Travel
waar uitstekende service en luxe reizen
samenkomen'

Wij streven ernaar om onze klanten de meest waardevolle reiservaringen te bieden. Onze passie voor reizen en onze expertise in de reisbranche staan garant voor persoonlijke en op maat gemaakte reizen die uw verwachtingen zullen overtreffen.

Onze missie is om onze klanten onvergetelijke en luxe reiservaringen te bieden door het aanbieden van persoonlijke en op maat gemaakte reizen, gecombineerd met uitmuntende service.

Onze visie is om een luxe reisbureau te zijn door betekenisvolle en op maat gemaakte reizen te creëren die onze klanten zullen blijven herinneren. Wij streven ernaar om de verwachtingen van onze klanten te overtreffen en hen te verrassen met onze persoonlijke dienstverlening.

Met de reisplanner van Grandeur Travel kunt u online uw luxe reis samenstellen, volledig aanpasbaar aan uw wensen en budget. Uiteraard adviseren wij u (indien gewenst) hier graag bij. Zo kunt u het gemak van online boeken combineren met de persoonlijke aandacht van het reisbureau.

16,284+

Tours and holidays

23,653+

Trip Reviews

125+

Countries Covered

1,700+

Tour Operators

Waarom boeken bij Grandeur Travel

Op maat gemaakte (rond)reizen

Persoonlijke aandacht

Bij Grandeur Travel combineert u de voordelen van online boeken met de persoonlijke aandacht van een reisbureau. Wij helpen u graag bij het samenstellen van uw (rond)reis en het voltooien van uw boeking.

01

Gunstige prijzen

Doordat ons boekingsplatform (Airtrotter) losse segmenten (vlucht, accommodatie en / of excursie) combineert zijn de door ons aangeboden (rond)reizen vaak goedkoper dan een complete pakketreis via een reisbureau.

02

Uniek boekingsplatform

Ons boekingsplatform (Airtrotter) biedt treintickets, vluchten, accommodaties en excursies aan zodat u een complete (rond)reis kunt samenstellen op één plek. Daarnaast kunt u er ook alle informatie vinden over uw bestemming(en).

03

Uitgebreid aanbod

Doordat ons boekingsplatform (Airtrotter) meerdere aanbieders combineert kunnen wij u een uitgebreid aanbod van vluchten, accommodaties en excursies aanbieden.

05

Persoonlijk reisplan

Nadat u uw boeking heeft voltooid ontvangt u uw persoonlijk reisplan met alle benodigde informatie over uw (rond)reis.

04

Lid van de Melia Pro Premium Selected Club

Grandeur Travel is lid van de Melia Pro Premium Selected Club en heeft diverse cursussen gevolgd om u optimaal te kunnen adviseren bij het boeken van een Melia Hotel.

06

Ontmoet het team

Uw reisadviseurs

Eleanor Pena
CEO, Founder
Arlene McCoy
Marketing
Dianne Russell
tour guide
Jacob Jones
tour guide

Real travelers reviews

What Our Travelers Say About the Trip

We leven in een mooie wereld!

Login